Menu
  • Gebakken groenten met kurkuma en Jonge Noord-Hollandse Gouda gecreëerd door Pascale Naessens
  • Gebakken groenten met kurkuma en Jonge Noord-Hollandse Gouda gecreëerd door Pascale Naessens

Gebakken groenten met kurkuma en Jonge Noord-Hollandse Gouda

gecreëerd door Pascale Naessens

  • Snijd de look fijn en de groenten in julienne.
  • Stoof de look in een goede scheut olie en voeg de kurkuma en de zwarte peper toe. 
  • Voeg de groenten toe. 
  • Zet een deksel op de pan en laat zachtjes stoven tot alle groenten gaar zijn.
  • Leg een plakje kaas op een bord, daarop de warme groenten, weer een plakje kaas en weer groenten. Eindig met een plakje kaas. 
  • Strooi er wat sesamzaadjes en walnoten over en werk af met balsamicosiroop. 
Ingrediënten
voor personen
3.0 units.0 Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Jong
1.0 units.0 prei
2.0 units.0 wortel
1.0 units.0 aubergine
1.0 units.0 groene paprika's
kurkuma
walnoten
sesamzaadjes
balsamicosiroop
Rating
4,0/5 (3 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan