Menu
  • Groene asperges met Oude Noord-Hollandse Gouda gecreëerd door Pascale Naessens
  • Groene asperges met Oude Noord-Hollandse Gouda gecreëerd door Pascale Naessens

Groene asperges met Oude Noord-Hollandse Gouda

gecreëerd door Pascale Naessens

  • Snijd het onderste harde deel van de asperges af. Groene asperges hoef je niet te schillen! 
  • Leg ze in een ovenvaste kom en overgiet met een goeie scheut olijfolie en balsamico.
  • Kruid met peper, zout en tijm en strooi er wat pijnboompitten over.
  • Zet gedurende 20 minuten in een warme oven op 180°C.
  • Dresseer de asperges op een bord met schilfers oude Noord-Hollandse Gouda en wat rucola.
Ingrediënten
voor personen
2.0 units.0 Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Oud
10.0 units.0 groene asperges
2.0 units.1 pijnboompitten
balsamicoazijn
olijfolie
rucola
Rating
4,0/5 (1 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan