Menu
  • Graskaas gewikkeld in sesamzaadjes met kerstomaatjes en verse kruiden gecreëerd door Pascale Naessens
  • Graskaas gewikkeld in sesamzaadjes met kerstomaatjes en verse kruiden gecreëerd door Pascale Naessens

Graskaas gewikkeld in sesamzaadjes met kerstomaatjes en verse kruiden

gecreëerd door Pascale Naessens

  • Halveer de tomaatjes en schik ze dicht bij elkaar op een ovenschotel met het snijvlak naar boven. 
  • Kruid stevig met gedroogde tijm, een beetje zout en peper. 
  • Giet er zorgvuldig wat olijfolie over en ook een beetje balsamico. 
  • Zet 10 minuten in de oven op 180°C.

  • Intussen hak je de kruiden fijn en meng je ze met wat olijfolie en balsamico. Kruid met peper en zout.
  • Snijd de graskaas in 10 driehoekjes.
  • Strooi de sesamzaadjes op een plat bord en duw hierin de kaasdriehoekjes.
  • Leg de kruiden in de lengte op een bord, leg er de gare tomaatjes bij. 
  • Schik er de Graskaas over en kruid met gekleurde peper van de molen. 
  • Strooi er nog wat sesamzaadjes over als afwerking.  
Ingrediënten
voor personen
250.0 units.2 Graskaas of Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Jong
10.0 units.0 kerstomaatjes
6.0 units.0 trostomaatjes
2 handenvol verschillende verse kruiden die je lekker vindt (basilicum, bladpeterselie, bieslook…)
tijm, gedroogd
balsamicoazijn
sesamzaadjes, geroosterd
Rating
5,0/5 (1 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan