Menu
  • Boterhamstokjes gecreëerd door Christer Elfving
  • Boterhamstokjes gecreëerd door Christer Elfving

Boterhamstokjes

gecreëerd door Christer Elfving

  • Schil de appels en snijd ze in blokjes van 3 cm.
  • Besmeer de boterhammen met een dun laagje Luikse siroop.
  • Beleg de vier bruine boterhammen met kaas en plaats ze bovenop de witte boterhammen.
  • Snijd de boterhammen in stukjes van 3 x 3 cm.
  • Steek de stukjes, afgewisseld met appelen en druiven, op stokjes zotdat je mooi gevulde brochetten krijgt.

Ingrediënten
voor personen
4.0 units.0 Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Jong
8.0 units.0 lange prikkers
4.0 units.0 witte boterhammen
4.0 units.0 bruine boterhammen
4.0 units.1 Luikse siroop
16.0 units.0 druiven
2.0 units.0 appelen
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan