Menu
  • Verloren boterham met Gouda -

Verloren boterham met Gouda

-

Klop de eieren met de melk en de suiker in een diep bord. Snijd de toasts diagonaal in twee.  Dompel de toasts snel onder in het eiermelkmengsel en bak ze direct in een pan met een beetje boter. Reken 1 minuut per kant en draai ze dan om. Leg op de helft van de toasts een sneetje Gouda en leg hierop een andere toast om een “belegd boterhammetje” te maken. Bak dit boterhammetje 1 minuut aan de beide kanten.
Ingrediënten
voor personen
4.0 units.0 Gouda
4.0 units.0 droge of geroosterde boterhammen
2.0 units.0 eieren
1.0 units.5 melk
2.0 units.1 suiker
30.0 units.2 boter
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan