Menu
  • Cannelloni met warmoes Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Belegen & Cornet gecreëerd door Viki Geunes

Cannelloni met warmoes Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Belegen & Cornet

gecreëerd door Viki Geunes

Snij de warmoes in heel fijne reepjes en meng met de fijngesneden belegen Gouda. Wok even in de pan. Cutter de munt met de olijfolie en de pijnboompitjes tot een pesto. Breng deze dipsaus op smaak met peper en zout.

De perfecte kaas&bier-combinatie: CORNET is een bier met net dat beetje meer: houttoets, een mooie balans de verfijning en zeer karaktervol. Met de crackers leggen we de link tussen het volle van de warme, Noord Hollandse Gouda Belegen* in een leuke verpakking als aperohapje. De dip van de pijnboompitjes en de munt zorgen voor extra verfijning.
Ingrediënten
voor personen
150.0 units.2 Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Belegen
6.0 units.0 Loempiavel
2.0 units.0 Warmoes
50.0 units.2 Muntblaadjes
30.0 units.2 pijnboompitten
1.0 units.5 olijfolie
peper & zout
Rating
5,0/5 (2 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan