Menu
  • Spinaziewrap met eitje Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Jong & PALM Hop Select gecreëerd door Viki Geunes

Spinaziewrap met eitje Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Jong & PALM Hop Select

gecreëerd door Viki Geunes

Was de jonge spinazie. Meng de mayonaise, honing en mosterd. Smaak hier de spinazie mee af. Strijk de wrap ermee in, beleg met dunne plakjes jonge kaas en rol deze strak op. Snij overlangs door en werk af met een spiegeleitje en de fijn gesneden pijpajuin.

De perfecte kaas&bier-combinatie omdat: Bij het bier komt de extra hoppe smaak zeer prominent naar buiten. Het is een rijk bier met mooie krokante toetsen, wat perfect past bij de romige Noord-Hollandse Gouda Jong*. Deze kaas zorgt voor de basis in de creatie en het frisse van de spinazie. De pijpajuin geeft er een enorme vegetale boost aan.
Ingrediënten
voor personen
200.0 units.2 Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Jong
200.0 units.2 spinazie
50.0 units.2 mosterd
100.0 units.2 mayonaise
20.0 units.2 honing
8.0 units.0 Pijpajuin
4.0 units.0 eieren
4.0 units.0 medium wrapvellen
Rating
4,0/5 (1 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan