Menu
  • Gerookte kipfilet met verse vijgen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Overjarig & RODENBACH Caractère Rouge gecreëerd door Viki Geunes

Gerookte kipfilet met verse vijgen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Overjarig & RODENBACH Caractère Rouge

gecreëerd door Viki Geunes

Snij de verse vijgen in dunne plakjes en kruid met olijfolie, bierazijn, peper, zout en wat vers gehakte tijm. Verdeel hierover de fijn gesneden kip en de gedroogde vijgen. Werk af met geroosterde hazelnoten, waterkers en schaafsels van de overjarige Noord-Hollandse Gouda.

De perfecte kaas&bier-combinatie omdat: De smaakimpressies van de kaas kun je helemaal linken aan de basis van dit bier: volle rijke smaken en een zuurtje. De verse vijgen zorgen voor de verdere gelijkenis, refererend naar de fruittoets in bier. De gedroogde vijgen complimenteren dan weer het roestige in het bier.
Ingrediënten
voor personen
250.0 units.2 Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Overjarig
8.0 units.0 Vijgen
2.0 units.1 Bierazijn
1.0 units.5 olijfolie
50.0 units.2 hazelnoten
1.0 tijm
300.0 units.2 Gerookte kipfilet
50.0 units.2 handvol waterkers
peper & zout
Rating
5,0/5 (1 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan