Menu
  • Ragout van champignons en kaaspuree Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Oud &  RODENBACH Grand Cru gecreëerd door Viki Geunes

Ragout van champignons en kaaspuree Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Oud & RODENBACH Grand Cru

gecreëerd door Viki Geunes

Bak een mengeling van boschampignons en vul er diepe bordjes mee. Maak een aardappelpuree en meng er de boter, room en Noord-Hollandse Gouda Oud onder tot deze gesmolten is. Verdeel over de ragout en werk af met wat geraspte kaas en fijngesneden kruiden. 

De perfecte kaas&bier-combinatie omdat:  In het bier vinden we dezelfde smaakervaring terug als in de Noord-Hollandse Gouda Oud*: umami en gerijpte najaarssmaken met een balans van zuren.
Ingrediënten
voor personen
200.0 units.2 Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Oud
1.0 units.3 Boschampignons
500.0 units.2 aardappelen
200.0 units.2 boter
200.0 units.4 room
verse kruiden, gehakt
Rating
5,0/5 (3 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan