Menu
  • Zuurdesembrood met gegrilde peer en knolselder Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Overjarig & RODENBACH gecreëerd door Viki Geunes

Zuurdesembrood met gegrilde peer en knolselder Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Overjarig & RODENBACH

gecreëerd door Viki Geunes

Strijk de sneden zuurdesembrood in met wat olijfolie en rooster op de barbecue of een open vuur. Gril de in plakken gesneden peer kort en beleg hiermee het zuurdesembrood.Doe hierop de fijn gesneden knolselder afgesmaakt met wat mosterd, mayonaise en fijn gesneden bieslook. Rasp schaafsels overjarige Noord-Hollandse Gouda *om het geheel af te werken.

 De perfecte kaas&bier-combinatie omdat: De geroosterde broodsmaak sluit zeer nauw aan met de RODENBACH Vintage. Samen met het zoute en boterachtige van de Noord-Hollandse Gouda Overjarig* kunnen we genieten van eenvoudige maar zeer hartige tapas.
Ingrediënten
voor personen
100.0 units.2 Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Overjarig
4.0 Zuurdesembrood
1.0 units.0 peer
100.0 units.2 knolselder, geraspt
mosterd
mayonaise
bieslook
olijfolie
Rating
4,3/5 (3 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan