Menu
  • Boerenbrood met witloofsalade en gerookte paling Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Oud & BRUGGE Tripel gecreëerd door Viki Geunes

Boerenbrood met witloofsalade en gerookte paling Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Oud & BRUGGE Tripel

gecreëerd door Viki Geunes

Snij de witloof fijn en meng met de Granny Smith. Breng op smaak met wat notenolie, enkele druppels citroensap, peper, zout en platte peterselie. Beleg hiermee de boterhammen en leg er stukjes gerookte palingfilet en radijs tussen. Strooi de Noord-Hollandse Gouda Oud er over.

 De perfecte kaas&bier-combinatie omdat: De licht bittere smaak van het bier en de witloofsalade, contrasteert mooi met de rijpere Noord-Hollandse Gouda Oud *. Een snack die  alle ingrediënten laat spreken, met de Gouda* voorop.
Ingrediënten
voor personen
150.0 units.2 Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Oud
4.0 units.0 dikke sneden boerenbrood
4.0 units.0 witloof
100.0 units.2 Gerookte paling
1.0 units.0 Granny Smith appel
10.0 units.0 radijzen
Notenolie
citroensap
peper & zout
Platte peterselie
Rating
5,0/5 (1 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan