Menu
  • Crostini met Gouda, gekarameliseerde rode ui en carpaccio van appel -

Crostini met Gouda, gekarameliseerde rode ui en carpaccio van appel

-

Verwarm de oven voor op de grillstand.

Snijd het stokbrood schuin in sneden van ongeveer 2 cm dik. Besprenkel elke snede met wat olijfolie.

Zet de stokbroodsneden een tiental minuten in de oven om te grillen.

Hak de rode uien in kleine stukken en fruit ze in de boter totdat ze mals zijn. Voeg een eetlepel honing toe en laat ze karamelliseren. Deglaceer ze vervolgens met een scheut balsamicoazijn. 

Snijd de appel in heel dunne plakken.

Schik een plakje Gouda op elke stokbroodtoast, beleg dit met een laagje gekonfijte rode ui en eindig met een plakje appel. 

 Dien de crostini direct op.
Ingrediënten
voor personen
6.0 units.0 sneden Gouda
1.0 units.0 stokbrood
1.0 units.0 Granny Smith appel
2.0 units.0 rode uien
balsamicoazijn
boter
honing
olijfolie
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan