Menu
  • Tomaten met Gouda en kruiden gecreëerd door Pascal Naessens

Tomaten met Gouda en kruiden

gecreëerd door Pascal Naessens

Snijd de tomaten in een stervorm. Snijd ze niet tot helemaal onderaan.
Leg ze in een ovenschaal. Giet er een beetje olijfolie over en kruid met peper en een beetje zout. 
Hak de peterselie, de olijven en het lente-uitje fijn en doe alles in een kom. Meng de pijnboompitten eronder. Houd er enkele apart voor de afwerking.
 Snijd de kaas in kleine stukjes en voeg toe. Giet er een flinke scheut olijfolie bij en kruid enkel met peper. Meng goed. Trek de tomaten een beetje open en vul ze met het mengsel. Het is niet erg als dat er een beetje naast valt. Werk af met de resterende pijnboompitten.
 Zet 25 tot 30 minuten in de oven op 180 °C.
Ingrediënten
voor personen
200.0 units.2 blokjes Gouda
6.0 units.0 grote tomaten
een handvol zwarte, ontpitte olijven
een handvol pijnboompitten
een handvol bladpeterselie
1.0 units.0 lente-uitje
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan