Menu
  • Yakitori van rund met Gouda -

Yakitori van rund met Gouda

-

Snijd kaasstaafjes van dezelfde lengte als de plakjes rundvlees. Prik een stukje Gouda in de lengte op een houten prikker en met aan elke zijde een plakje rundvlees. Meng de sojasaus en de honing. Breng deze mengeling met een penseel aan op de spiesjes. Marineer ze minstens een halfuur in een schotel met de rest van de mengeling. Laat wat olie opwarmen in een pan en bak de spiesjes één minuut aan elke zijde. Serveer met een salade van witte kool en sesam.
Ingrediënten
voor personen
160.0 units.2 Gouda
16.0 units.0 plakjes rundscarpaccio
8.0 units.0 houten stokjes
1.0 units.0 marinade
4.0 units.1 sojasaus
1.0 units.1 honing
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan