Menu
  • Kroketten met een smeltende kern van Gouda -

Kroketten met een smeltende kern van Gouda

-

Meng de puree met het eigeel en de geraspte Gouda. Breng op smaak met wat zout, peper en paprika. Meng opnieuw. Neem een nootje van deze mengeling in de handpalm (bevochtig uw handen op voorhand), leg een blokje Gouda in het midden en maak een bolletje waarbij de Gouda mooi in het midden blijft. Rol de bolletjes door het paneermeel, bak ze goudgeel in de pan in een bodempje olie of in de frituurpan op 180 °C. Giet ze af op keukenpapier en serveer de kroketjes meteen op een prikkertje.
Ingrediënten
voor personen
30.0 units.2 Geraspte Gouda
300.0 units.2 koude aardappelpuree
2.0 units.0 eierdooier
2.0 units.0 snuifjes paprika
125.0 units.2 blokjes Gouda
peper & zout
paneermeel
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan