Menu
  • Aardappelen in de schil met ham en Gouda -

Aardappelen in de schil met ham en Gouda

-

Verwarm de oven voor op 210 °C. Was de aardappelen, droog ze af, doorprik de schil met een vork, verpak ze in aluminiumfolie en zet ze 40 minuten in de oven.Laat ze afkoelen en maak ze vervolgens leeg met een lepel. Bewaar het binnenste in een kom. Meng er de kaasblokjes, de ham en de in stukjes gesneden gedroogde tomaten doorheen, voeg een beetje zout toe (de kaas en de ham zijn reeds gezouten) en breng verder op smaak naar keuze met de Espelettepeper. Meng de ingrediënten goed en garneer de aardappelen met deze vulling. Zet het geheel een twaalftal minuten in de oven (210 °C) totdat de kaas helemaal gesmolten is.
Ingrediënten
voor personen
125.0 units.2 blokjes Gouda
4.0 units.0 dikke bloemende aardappelen
75.0 units.2 blokjes Gandaham
espelettepeper
4.0 units.0 gedroogde tomaten
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan