Menu
  • Tomatentaart, mosterd en dragon -

Tomatentaart, mosterd en dragon

-

Verwarm de oven voor op 200 °C.Snijd de tomaten in schijfjes en marineer ze 1 uur in een bodempje olijfolie.Rol het bladerdeeg uit in een taartvorm en prik er gaatjes in met een vork. Laat het deeg 14 minuten voorbakken. Laat afkoelen. Bedek de deegbodem met mosterd. Voeg de in plakjes gesneden gouda toe.Spreid de tomaten uit zodat ze elkaar lichtjes overlappen. Bestrooi met dragon. Zet in de oven en laat ongeveer 12 minuten bakken. Kan warm of koud worden gegeten.
Ingrediënten
voor personen
150.0 units.2 Gouda
4.0 units.0 tomaten
1.0 units.0 rolletje bladerdeeg
3.0 units.1 olijfolie
1.0 units.1 mosterd
1.0 units.0 bosje verse dragon
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan