Menu
  • Bladerdeeggebakjes met Gouda en Luikse stroop -

Bladerdeeggebakjes met Gouda en Luikse stroop

-

Verwarm de oven voor op 200°C.Spreid de vierkanten van bladerdeeg uit. Bestrooi ze met komijn en druk de zaden voorzichtig in het deeg.Leg op elk half vierkant een driehoek gouda en laat voldoende rand over om het deeg toe te vouwen. Bestrijk de gouda met Luikse stroop. Bevochtig de randen van het deeg met uw vinger, vouw het deeg toe (als een envelop) en duw de randen goed dicht.Bestrijk met eigeel met behulp van een penseel. Bedek een ovenschotel met bakpapier en leg er de bladerdeeggebakjes op.Laat gedurende 10 minuten bakken in de oven.           
Ingrediënten
voor personen
4.0 units.0 driehoeken Gouda
4.0 units.0 vierkanten bladerdeeg
4.0 units.0 koffielepels Luikse stroop
komijn
1.0 units.0 eierdooier
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan