Menu
  • Hartige asperge-kaastaart met Breydelham -

Hartige asperge-kaastaart met Breydelham

-

Bereiding:

Maak een fonceerdeeg door bloem, water, boter, suiker en zout te mengen. Rol het deeg dun uit en bekleedt de quiche vorm. Bak de bodem blind af gedurende 20 minuten op 180°C. Rasp de kaas en maak een appareil door de room, kaas, mosterd, het zetmeel en de eieren met behulp van een staafmixer te mengen en breng op smaak. Blancheer de asperges zeer kort en snijd in gewenste vorm. Snijd de ham in brunoise. Verdeel ham en asperges over de bodems en verdeel de appareil erover. Bak gedurende 30-40 minuten op 160°C.

Serveertip: 

 Serveer met een blond of witbier naar keuze.
Ingrediënten
voor personen
60.0 units.2 Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Oud
200.0 units.4 room
100.0 units.2 eieren
10.0 units.2 mosterd
5.0 units.2 maiszetmeel
100.0 units.2 groene asperges
100.0 units.2 breydelham
200.0 units.2 bloem
25.0 units.4 water
100.0 units.2 boter
20.0 units.2 suiker
zout
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan