Gevulde pannenkoeken
-
Bereiding:
Roer de eieren, de melk, de
bloem en het zout door elkaar tot een pannenkoekendeeg en bak in 2 EL verhitte
olie na elkaar 4 dunne pannenkoeken. Houd de pannenkoeken warm. Rasp de kaas grof. Dep de filet droog
en snijd hem in reepjes. Pel de sjalotten,
maak de paprika schoon en snijd beide in blokjes. Verhit de
resterende olie, bak hierin de filet en haal hem uit de pan. Doe de Sjalotten
en de paprika in het braadvet bak deze gaar. Voeg de filet en
de kaas toe en laat de kaas lichtjes smelten. Kruid met zout en peper. Verdeel de
bereiding op de pannenkoeken en rol deze klein op. Naar wens de
pannenkoeken schuin in stukjes snijden of halveren en met een bont slaatje
serveren.
Bereidingstijd: Middelmatig
Per portie:
kJ/kcal:
2544/608
EW:
24,3
gV:
34,8 g
KH:
25,5 g
BE: 2,5